2024. május 3., péntek
FONTOS

Új szakmai stáb vezeti tavasszal a Termált

Styecz Milán fejese három pontot ért a Komló ellen december harmadikán – máig ez volt az utolsó bajnokin elért termálos találat, ennek köszönhetően a csapat ugyan a 16., kieső helyen, de a 9. Szekszártól mindössze 3 pont távolságban, reménykedve várhatja a tavaszt. Amikor is már nem az ősz utolsó meccsein megbízottként irányító Szentléleki Béla, hanem új szakember vezetésével vágnak neki a küzdelemsorozatnak.

A klubvezetés végül Oláh Ferenc mellett döntött – jelentette be szerda kora délután a Gyula Tv-nek Galbács Mihály. A 41 éves, “A” licences szakember 10 éve Gyulán is volt edző, legutóbb a békéscsabai utánpótlásban dolgozott. Ezért a két klubnak még meg kellett egyeznie az ő távozásáról, amit egy cserével sikerült végrehajtani.

Oláh Ferenc mellett kapusedzőként Leel-Őssy Gábor, pályaedzőként Szabó Attila tevékenykedik, de a stáb munkáját segíti majd szakmai menedzserként Szentléleki Béla is. Galbács Mihály a tavaszi várakozásokkal kapcsolatban elmondta, a kiesés nagy szégyen és csalódás lenne, ő a csapatot az első tíz közé várja.

Nézze meg ezt is:

Szövődményszűrési lehetőség Békéscsabán

  A közelmúltban indult a Békés Vármegyei Központi Kórház gyermekdiabétesz gondozójában a cukorbeteg gyermekek szövődményszűrése. …