Ismét egy különleges ételt készítettünk el Gál Zsolt szakács mester segítségével áprilisban is a Spiritusz című műsorunkban.
Házi nyúl nyárs saját májával sütve, grillezett zöldségekkel, tejszínes erdei gomba raguval:
– nyúlgerincfilé: 0,4 kg
– nyúlmáj: 0,2 kg
– bacon: 0,2 kg
– kaliforniai paprika: 0,2 kg
– lilahagyma: 0,15 kg
– só, bors ízlés szerint
– mustár
– olívaolaj: 0,05 l
– vöröshagyma: 0,1 kg
– erdei gomba mix: 0,4 kg
– tejszín: 0,3 l
– fehér bor: 0,1 l
– petrezselyem zöldség: 1 csomag
– padlizsán: 0,3 kg
– cukkini: 0,3 kg
– lilahagyma: 0,2 kg
– paradicsom: 0,2 kg
– gomba: 0,2 kg
– kaliforniai paprika: 0,2 kg
– só
– zöld pesto