2024. április 26., péntek
FONTOS

Nyert az Implom: a biztonságos közlekedéssel foglalkoztak

Megállunk, majd megnézzük, hogy jön-e valami – ezt kell tenni a “Stop” táblánál – hangzott el az Implom iskola udvarán, ahol a napokban ötödikes diákok vettek részt előbb elméleti, majd gyakorlati programon.

 

A fő téma a biztonságos közlekedés volt, és bár a gyerekek a legtöbb kérdésre tudták a választ, sosem árt gyakorolni, milyen szabályokra érdemes odafigyelni.

A program legérdekesebb része persze a KRESZ pálya volt, melyhez előbb mindenki fölvette a megfelelő felszerelést, majd rollerrel vagy kerékpárral hajthattak fel a fiatalok. A diákok egy csoportja először vonatot alakított. A legfőbb cél persze az volt, hogy a gyerekek minél több közlekedési szabályt megismerjenek.

Az egyik biztosítótársaság által életre hívott közlekedésbiztonsági program révén az ország 100 intézménye nyerhetett 150 ezer forintos csomagot. Gyuláról ez az Implom iskolának sikerült. A nyeremény egy 3-4 órás közlekedésbiztonsági program mellett különböző ajándékokat, kerékpár tárolót, táblákat és társasjátékokat tartalmaz.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …