2024. június 21., péntek
FONTOS

Három ittas vezető Békés megyében

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Füzesgyarmaton, Orosházán és Okányban.

Három ittas járművezetéssel gyanúsítható autóst állítottak elő a rendőrök 2017. november 25-én Békés megyében. Füzesgyarmaton, a Mátyás utcában 5 óra 45 perc körül egy orosházi férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Az igazoltatás után a Szeghalmi Rendőrkapitányságon újabb két légalkoholmérést végeztek, mindkettő eredménye pozitív lett. A férfitől ezért elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Orosházán, a Mátyás király utcából 19 óra 55 perc körül állítottak elő a rendőrök egy férfit, aki szintén egy személygépkocsit vezetett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntető feljelentést tettek ellene és bevonták a jogosítványát.

Okányban, a Zrínyi utca és a Rákóczi utca kereszteződésében 23 óra 30 perc körül egy személyautó vezetőjét ellenőrizték a rendőrjárőrök. Az okányi férfinál is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, ezért előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre.

A férfinak soha nem volt vezetői engedélye, ezért a rendőrök a büntető feljelentés mellett szabálysértés miatt is feljelentették.

Nézze meg ezt is:

Hamis játékkonzolokat fogtak Gyulánál

  Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- …