2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 12. 19.

Témák:

 

Az idei évben sikerült megvásárolni a koraszülött mentőautót, a gyűjtés azonban tovább folytatódik a jármű korszerű berendezéseinek megvásárlásáért. Az egyik biztosító 150 ezer forinttal támogatta a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt.

Az érintettek valóban értékteremtő munkát végeznek, amivel hozzájárulnak városunk szépítéséhez: hangzott el a tornacsarnokban rendezett eseményen. A város vezetése idén is egy ebéddel és műsorral köszönte meg a közfoglalkoztatottak egész éves tevékenységét.

50 cipősdoboznyi játékot gyűjtöttek össze az Almásy kastély kápolnájában, amiket karácsony alkalmából rászoruló gyermekek kapnak meg. A gyűjtés a Baptista Szeretetszolgálat országos cipősdoboz-akciójához kapcsolódott, amiben a gyulai gyülekezet évek óta részt vesz.

A karácsonyt nem mindenki tudja családban, vagy valamilyen közösségben eltölteni. A Nem vagy egyedül! című műsorban Szicsek Margit pszichológus erre a helyzetre ad tanácsot.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn, Orosházán, a vezetőjét csonttöréssel vitték kórházba a mentők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …