2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Már a belső szigetelési munkák folynak a “Zöldkeresztben”

Jelenleg negyven százalékos készültségű állapotban van a felújítás alatt álló “Zöldkereszt” épülete, ahol már a belső szigetelési munkálatok folynak.

Az összesen 80 milliós forrásból megvalósuló beruházás során energetikai korszerűsítést hajtanak végre, kialakítanak egy korszerű várótermet és megújul az informatikai rendszer is.

Görgényi Ernő polgármester elmondta, hogy a jelenleg folyó beruházás miatt hétfőtől nem a korábbi helyen lehet bejutni az épületbe.  A gyermekorvosi rendelő és az ügyeleti központ felújítása október elején kezdődött meg, jelenleg már 40 százalékos a készültség és a munkálatok ütemezése miatt most ideiglenesen új bejáraton lehet megközelíteni a rendelőket.

Az épületben befejeződtek a bontási munkálatok, befalazások, elkészült a villamos és a gépészeti rendszerek alapcsövezése, vezetékezése. A belső aljzatok betonozása és a válaszfalak simítóvakolása is megtörtént. A munkálatokat sikerült úgy megoldani, hogy ne zavarja a napi betegellátást.

A beruházásnak köszönhetően külön választják a dolgozói és a beteg bejáratot és egy korszerű várótermet is kialakítanak. Az összesen 80 milliós forrásból megvalósuló beruházás befejezése 2018 júliusában várható.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …