2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 28.

Témák:

– 100 millió forintból fejlesztik a Románvárosi Óvodát – számoltak be az intézményben megtartott sajtótájékoztatón. TOP-os forrásból tornatermet építenek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával pedig új csoportszobát hoznak létre az elmúlt években megnövekedett létszámú óvodában.

– A Paradicsom területét is érinti a gyulai csapadékvíz-elvezető rendszer korszerűsítése. Szerda délelőtt sajtótájékoztatón elmondták, itt 25 millió forintot fordítanak a felújításra.

– 95 százalékos a nappali melegedő kihasználtsága ezekben a napokban a gyulai hajléktalanszállón. A 3Témában elhangzott, az éjjeli menedékhely telt házzal üzemel.

– A magas óraszámú iskolai mulasztások, a gyermekek elhanyagolása és a családi konfliktusok adnak leginkább munkát a gyermekvédelem területén dolgozó szakemberek számára. Az érintettek a napokban a művelődési házban beszélték át a legfontosabb ügyeket.

 

– Az alakoskodás hagyományait elevenítették fel a farsangi táncházon a Vigadóban. Az eseményen a gyerekek és felnőttek kötetlen formában sajátíthattak el különböző néptánc-fajtákat.

– Február 27-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 23.

Témák: – Minden részében a boldog békeidőket, vagyis a kései dualizmus korszakának polgári világát idézi …