2024. május 4., szombat
FONTOS

Felújítják a Gyulavári és Dénesmajor közötti utat

Ezeken a felvételeken még megküzd a négyes busz a Gyulavári és Dénesmajor közötti út legrosszabb állapotban lévő szakaszával, hamarosan viszont új burkolaton szállíthatja az utasokat.

A munkálatok az elmúlt napokban már megkezdődtek, és mint Virág Mihály, a közútkezelő megyei igazgatója elmondta, különleges technikával korszerűsítik ezt az 1600 métert, hiszen nemcsak megerősítik, hanem gyakorlatilag újjáépítik a szakaszt. Ezért hamarosan félpályán, váltakozó irányban haladhat majd a forgalom, melyet jelzőlámpák irányítanak majd.

A Gyulavári és Dénesmajor közötti szakasz mellett a megye több más pontján is zajlanak munkálatok. Dévaványa és Gyomaendrőd között mintegy 580 millió forint értékben újítják fel a burkolatot. Tarhoson 373, Telekgerendáson 100, Kevermes és Orosháza között 675 millió forintból javulnak a közlekedés feltételei a terület és településfejlesztési program jóvoltából. A megyében a legnagyobb volumenű beruházást az M44-es korszerűsítése jelenti.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …