2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 04. 12

Témák:

– Két József Attila-díjas költővel, a könyvtárban Varró Dániellel, a várszínház kamaratermében pedig Lackfi Jánossal találkozhattak a vers-kedvelő gyulaiak a költészet napja alkalmából. A teátrumban Herczku Ágnessel és Sinha Róberttel fellépő költő elmondta, az online platformok alkalmasak a költészet népszerűsítésére.

– 10 főből álló csapat képviselő Gyulát a május 12-én, Komáromban megrendezendő staféta-versenyen. Az Évgyűrűkben Debreczeni Jánosné és Mészár Ferencné beszéltek a nyugdíjasok immár hagyományosnak mondható vetélkedőjéről.

– Csíkszeredai és gyulai fotósok mutatták be képeiket a művelődési házban. A 80 műből álló tárlat mögött egy közel 30 éves kapcsolat húzódik.

– Várad a pillanatok tükrében címmel nyílt kiállítása Csathó Imre Zsolt fotográfusnak. A nagyváradi alkotó sétái során készült képeket hozta el Gyulára.

– Germán Tamás góljával 1-0-ra győzött a szerdai, szolnoki bajnokin a Szeged 2011-Grosics Akadémia. A csapat ezzel előre lépett a már bent maradást jelentő, 17. helyre.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …