2024. május 4., szombat
FONTOS

Elismerte önkénteseit a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Gyulán

 

Huszonöt önkéntes kapott elismerést a Nagycsaládosok Országos Egyesületének gyulai eseményén. A szervezet azok munkáját köszönte meg, akik az évek során a háttérben tesznek a családokért. Molnár Zsolt fiatal kora ellenére szabadidejében szívesen segít a nagycsaládosoknak. Két idősebb testvére van, így a jövőben ő is legalább három gyermeket szeretne.

Görgényi Ernő polgármester köszöntő beszédében kiemelte, mély igazságtartalommal bír az, hogy a családokban van a nemzet, a társadalom jövője. Hozzátette, számára az egyik legkedvesebb díj az, amikor 2002-ben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete családbarát önkormányzat díjjal tüntette ki az önkormányzatot.

Elhangzott, az egyesületben dolgozó önkéntes fiatalok szinte mind nagycsaládot szeretnének. Hozzátették, fontos, hogy egy férfi és nő között legyen házasság, hiszen ebben az esetben születnek gyerekek. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint a családoknak egyre több lehetőségük van családhoz méltó életet élni.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén az Európai Polgári Díjat fogja megkapni az Európai Parlamenttől, amely a háttérben dolgozó önkéntesek munkáját ismeri el.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …