2022. december 4., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 07.

Témák:

– Aradi delegáció érkezett egy napos látogatásra Gyulára, a Kézfogások rendezvénysorozatának keretében. Az eseményen áttekintették az idei év fontosabb programjait. Decemberben a gyulai küldöttség utazik el az aradi Kézfogásokra, jövőre pedig a testvérvárosi kapcsolat 25. évfordulóját ünneplik.

– Közleményben tájékoztatta a Gyula Televíziót a helyi önkormányzat arról, hogy tiltakoznak a városban működő gyógyszertári, éjszakai ügyelet megszüntetése ellen.

– Idén nyáron negyedik alkalommal választották meg az ország kedvenc fürdőit, ahol ismét előkelő helyen végzett a Gyulai Várfürdő. Az év fürdője voksoláson a létesítmény harmadik lett a legerősebb kategóriában, az erről szóló elismerést szerdán adták át.

– Nagy reményeket fűznek a kisebb települések a Magyar Falu programhoz – hangzott el az érintetteket összefogó szervezet gyulai konferenciáján. A tanácskozáson a falvakat leginkább foglalkoztató kérdésekről esett szó.

– 89 mester teszi le az esküt és veheti át Békéscsabán, november 10-én a mesterlevelét. A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ugyanezen a rendezvényen, először ebben az évben adja át az arany- ezüst- és bronzkoszorús mesterek díszokleveleit is. Az eseményt követő napokban szakképzési konferenciát tartanak, valamint a november 14-i pályaválasztási börzén is részt vesz a kamara.

– Utóbbi hat meccsét megnyerte a Szeged-Grosics Akadémia U16-os csapata, a gárda ezzel a kiemelt NB II-es bajnokság harmadik helyén áll. Az őszi idényből még négy találkozó van hátra, a cél pedig az, hogy a csapat megőrizze a dobogós helyezést.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 29.

Témák: – Az év második legjobb turisztikai attrakciójának választották a gyulai Almásy-kastélyt. A díjat a …