2024. május 4., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 28.

Témák:

– 12 százalékos árbevétel bővülést mutatott fel a Gyulahús az idei év első kilenc hónapjában. Daka Zsolt ügyvezető a 3Témában ismertette a legfrissebb adatokat, ezekből kiderült, hogy az idei 200 után jövőre 260 millió forintot fordíthat a cég fejlesztésekre.

– A Gál Ferenc Főiskola gyulai intézményében rendezték meg a Prevenció jelentősége az egészségmegőrzésben című konferenciát, amely része a Magyar Tudomány Ünnepe 2018 programsorozatnak. Az érdeklődők a kiégés mellett az emlőrák megelőzéséről, valamint az időskori pszichiátriával kapcsolatban hallgattak előadásokat.

– Sok vendéget várnak a jövő hétvégi Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválra. Az eseményről a városházán megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, tavaly közel 4000 embert láttak vendégül.

– A Szovjetunióba hurcolt emberekre emlékeztek hétfő délután, Gyulán. A második világháborút követő években közel 800 ezer honfitársunkat vitték kényszermunkára, emlékezetüket Gyulán is rendszeresen ápolják.

– 12. alkalommal szerveztek családi napot Gyulaváriban. A helyi közösség minden évben, ezen a napon gyűlik össze, hogy a családok megismerjék egymást és kötetlen körülmények között ünnepeljenek az év végéhez közeledve.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …