2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula az Érték és Minőség Nagydíj első kiemelt önkormányzati partnere

A Kárpát-régióban elsőként vált az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiemelt önkormányzati partnerévé a gyulai önkormányzat.

Kedden, a budapesti Benczúr Házban tartott sajtótájékoztatón a partnerek és támogatók bemutatása mellett ismertették a pályázat határidejét, a kategóriákat, illetve a főbb célkitűzéseket. A kiírók arra törekednek, hogy azok a vidéki városokban és a Kárpát-medencében legaktívabban működő vállalkozások, melyeknek fontos a hazai és nemzetközi elismerés, egyaránt bekapcsolódjanak a pályázati rendszer munkájába. Görgényi Ernő polgármester kifejtette, az önkormányzat nagyra becsüli a létrejött partneri kapcsolatot, hiszen a város fejlesztéspolitikájának középpontjában is az érték és a minőség áll.

Kiss Károlyné, a pályázati titkárság ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón kiemelte, az ország gazdasági erejének egyik mutatója a termékein, szolgáltatásain látható minősítő védjegy, melynek elnyerésére remek lehetőséget biztosít a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 39 főcsoport több mint 100 témaköre.
Görgényi Ernő emlékeztetett, Gyula önkormányzati tulajdonú, országos hírű vállalatai közül a Gyulahús kft. a 2018-ban első alkalommal meghirdetett Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetését nyerte el. Ebben az évben pedig a pályázathoz kapcsolódik az idén húszéves Gyulai Pálinkafesztivál is, mivel a szervezők felajánlották az első helyezett díjaként a nevezést.

Pályázni 2019. május 24-ig van lehetőség, a díjátadóra pedig a Gazdaság Ünnepén, szeptember 10-én kerül sor.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …