2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 04. 17.

Témák:

– Története legnagyobb bővülését produkálta tavaly a Gyulahús. A legfrissebb adatok szerint – melyeket Daka Zsolt ügyvezető a 3Témában ismertetett -, a cég 13 százalékos árbevétel növekedést könyvelhetett el.

– Gyula a harmadik legkeresettebb uticél húsvétkor – derült ki a Szállás.hu foglalási adataiból, melyeket az MTI tett közzé.

– Gőzerővel folynak a Toldi film előkészületei – hangzott el a gyulai városházán Nagyszalontával közösen megrendezett projektnyitón. A két város közösen pályázott, gyulai részről a cél Arany János művének megfilmesítése volt.

– Országosan egyedülálló központ valósult meg Mezőhegyesen – hangzott el a településen megtartott épületátadón. Az Integrált Hatósági és Agrárigazgatási Központ egy több éves együttműködés után jöhetett létre.

– A napokban Mezőhegyesen ülésezett a megyei közgyűlés. Itt több napirendi pontot tárgyaltak, a polgárőrök munkája és a Magyar Falu program mellett a ménesbirtok helyzetével is foglalkoztak.

– Hétvégén a városi sportcsarnokban zajlott a 23. Medivid Agility Kupa és a 14. Paragility Kupa. Az eseményre Ausztriából, Romániából és Japánból összesen 101 versenyző érkezett. E megmérettetés egyedülálló az országban, mivel itt a parasportolók is versenybe szállhatnak kutyáikkal.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …