2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula TV Híradó 2019.06.05.

Témák:

– Folytatódik Gyulán az Eminescu utca felújítása. Várhatóan szeptember végére befejeződik a második ütem is, mely a Kerék utcáig tart. A szerda délelőtti, városházi sajtótájékoztatón Görgényi Ernő polgármester jelentette be, hogy a belügyminisztériumnál pályáztak a harmadik, a Kapa utcáig tartó szakasz korszerűsítésére.

– Klasszis úszók edzőtáboroznak Gyulán. A hét folyamán az MTK utánpótlás szakosztályának sportolói, illetve a Budapesti Vasutas Sport Club csillagai töltik felkészülési idejüket a fürdővárosban. A BVSC-től Bohus Richárd, Kozma Dominik és Bernek Péter készül nálunk a nyári világbajnokságra.

– Június tizenötödikétől várhatóan augusztus 31-ig a teljes csomópontot lezárják az Eötvös és az Árpád utca, valamint a Béke sugárút kereszteződésében – derült ki a városháza közleményéből.

– Elkészült a film a Rotterdamtól Köröstarcsáig tartó hajóútról. A különleges kalandra egy Békés megyeiekből álló társaság vállalkozott. A 3Témában Gyurkó Dániel és Gebei Béla beszélt az útról, a filmről és arról, hogy miért jó újra hazatérni.

– A 13. gyermeknapi horgászversenyt és kavalkádot rendezték meg a Kisökörjárási Kiss Gábor horgásztavon. A gyerekek ezúttal is tárgynyereményekkel térhettek haza.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …