2024. május 3., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 16.

Témák:

– Görög és szerb együttes lepte meg a Gyulai Várfürdő vendégeit péntek délelőtt, a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiváljának első táncos programjaként. Idén négy napon át tart a jubileumi, 25. évfordulóhoz érkező rendezvény, melyen hét ország tizenhat együttese mutatkozik be.

– Jelentős elismerést kapott pénteken, Budapesten Görgényi Ernő. Áder János Köztársasági Elnök a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta Gyula polgármesterének.

– A gyulai Grosics Akadémia edzői csapatát erősíti a korábbi hatszoros román válogatott labdarúgó, Muzsnay Zsolt. A kolozsvári születésű szakember nem kis feladatot kapott, hiszen a másodikból az első osztályba kell vezetnie az U17-es csapatot.

– Idén a mangó ízű fagylaltot választották a legtöbben – árulta el Balogh László cukrászmester. De népszerű volt a pisztácia és fekete cseresznye ízű is. Ezek mellett olyan különlegességek is belekerültek a kínálatba, mint a csipkebogyó vagy a fekete ribizli.

– Egy gyulai tanyán 13 tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt és szárított növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. Az 54 éves férfinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …