2024. április 26., péntek
FONTOS

Idén is tanszereket gyűjtenek az iskolakezdéshez

A tavalyi suli indító bulin több, mint 100 gyermek számára sikerült összegyűjteni az iskolakezdéshez szükséges tanszereket.

Beke Szilvia, a Regionális Wellness Egyesület elnöke ismertette a napokban a harmadik suli indító buli programjait. Augusztus 31-én ismét a Gyulai Várnál adják át az összegyűlt adományokat, melyek még a napokban is folyamatosan érkeznek a szervezőkhöz. A jótékonysági akció hivatalos lezárása is a rendezvény napján lesz, így még aki szeretne segíteni egy-egy füzettel vagy más tanszerrel, az megteheti. Ehhez az egyesületet szükséges felkeresni, vagy a város különböző adománygyűjtő pontjait is igénybe lehet venni.

Alt Norbert alpolgármester magánszemélyként segíti az idei rendezvényt, melyet az elmúlt napokban meg is tett. A szervezőktől azt kérte, hogy az általa felajánlott összegből a lehető legtöbb hiányzó kelléket vásárolják meg.

A suli indító buli augusztus 31-én már délelőtt 10 órakor elkezdődik, a tanszerek kiosztása után pedig gyermekprogramokkal készülnek a Várkertben, az ügyességi feladatok mellett például idén is lesz ugrálóvár.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …