2024. április 26., péntek
FONTOS

Nyolc előadás hangzott el a Tudományos Diákköri Konferencián

A 24. Tudományos Diákköri Konferenciáját tartotta kedd délelőtt a Gál Ferenc Főiskola Egészség-és szociális tudományi intézete.

Az esemény helyszíne a hagyományokhoz híven a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházának Árvay-termében történt. A TDK évről-évre arra ad lehetőséget a kutatásuk végén járó hallgatók számára, hogy társaik, oktatóik, valamint az értékelő bizottság számára adjanak számot az eredményekről. Megmérettetik magukat azzal a céllal, hogy a legjobbak képviseltethessék intézményüket az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

Az Egészség-és Társadalomtudományi Szekción összesen 8 előadást hallgathatott meg a közönség. Elsőként Bus Mária Mónika, szociális munka szakos hallgató Diszfunkció a család működésében címmel tartott előadást.

Az értékelő bizottság az esemény megnyitóján kiemelte, a nap folyamán értékes munkák eredményeit hallhatják. A bírálat folyamata összetett részekből áll. Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián majd összesen 5000 hallgató méreti meg magát.

Nézze meg ezt is:

A költészetet ünnepelték a Pánczélban

  Hatodik éve rendeznek költészet napi programot a Pánczél Imre intézményben. A napokban az itt …