2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Főzzön velünk! – Konfitált kacsacomb, lilakáposztás pürével, mézes, sült almával

Konfitált kacsacomb, lilakáposztás pürével, mézes, sült almával

Hozzávalók:

konfitált kacsacomb:

– 4 darab kacsacomb
– 1 kg kacsazsír
– 15 g só
– 2 csipet bors

 

lilakáposztás püre:

– 1 kg lilakáposzta
– 100 g kristálycukor
– 1 dl forralt bor
– 1 darab babérlevél
– só, kömény, bors
– 1 teáskanál ecet

 

mézes, sült alma:

– 3 darab alma
– 100 g méz
– szegfűszeg
– csillagánizs

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …