2024. április 27., szombat
FONTOS

Rendőröket jutalmazott a Magyar Autóklub

Idén két békéscsabai rendőr vehette át a Magyar Autóklub megyei szervezetének elismerését, melyet december 30-án adták át, Békéscsaba főterén. Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan a szervezet az újévhez közeledve ismét megjutalmazott két, az év során Békés megyében kiemelkedő munkát végző közlekedési rendőrt.

Elsőként Képíró Bence rendőr őrmester vehette át az elismerést, aki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott járőrparancsnokaként végzi munkáját. Képíró Bence négy éve dolgozik rendőrként, két éve látja el a feladatot jelenlegi munkakörében.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrvezetője, Lipták Brigitta címzetes rendőr törzsőrmester munkáját is díjazták. Ő 2014 óta teljesít szolgálatot a megyeszékhelyen. Mindkét rendőr a forgalomellenőrző alosztályon dolgozik, így nem meglepő módon az egyik legnagyobb veszélyforrásként az agresszív vezetést, a sebességtúllépést, valamint a mobiltelefonok használatát emelték ki.

Lehmann István, a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezetének elnöke megfogalmazta, közös cél az autósok érdekvédelme és az autós kultúra növelése.

Békés megye mellett több megyeszékhelyen is díjazták a rendőröket az autóklub helyi szervezetei.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …