2024. április 26., péntek
FONTOS

2020-ban is változatos programokkal készülnek az idősek számára

Közel egy hónapja zajlottak le a karácsonyi rendezvények a kistérségi szociális intézménynél, ezt pedig az évzáró programok követték.

Az idős ellátottak körében már korábban elkezdődött a készülődés a 2020-as programokra, ami az év elején rendszerint a pótszilveszterrel kezdődik. A februári időszak sem lesz unalmas a gyulai és a környékbeli idős otthonokban, hiszen elkezdődik a báli szezon, de a farsangi mulatságok is sok helyen népszerűek.

A nagyobb rendezvényekre új ötletekkel készülnek az intézménynél, itt ki lehet emelni az Idősek Világnapi programot, ami a város egyik legnagyobb létszámú rendezvényei közé tartozik. Ezt megelőzően több kirándulást is szerveznek a különböző klubok, de az ellátottak számára ebben az évben is megszervezik a vers és prózamondó versenyt, ahol a kistérség valamennyi intézményének tagjai találkozhatnak egymással.

Kiss Szabolcs intézményvezető hozzátette, a Városi Idősek Napi rendezvényen nem szakítanak azzal a tavalyi kezdeményezéssel, hogy az év nagymamáját és nagypapáját az unokák ajánlásai szerint válasszák meg, így ez idén is így lesz.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …