2024. április 26., péntek
FONTOS

Sokszínű programkínálat várja tavasszal a gyulai művelődési házba látogatókat

Sokszínű és minden korosztály igényeit kielégítő programkínálat várja azokat, akik ellátogatnak a gyulai művelődési házba.

Tavasszal arra törekednek, hogy mindenki megtalálja azt a programot, ami a legközelebb áll hozzá. A legkisebbek Kukac Kata kalandjait ismerhetik meg a gyermekszínházban, a Kicsi Gesztenye Klub egy zenés programmal érkezik, valamint rajzpályázatot is hirdettek “Gyula gyermekszemmel, illetve Mit jelent nekem Gyula?” címmel. Az ifjúsági korosztály részére többek között egy hangverseny-sorozattal készülnek, valamint lesz egy filmvetítés is, ahol egy Oscar-díjra is jelölt filmet mutatnak be „Sráckor” címmel.

Rendeznek nyitott akadémiás programot, ahol Kádár Annamária érzelmi intelligenciáról szóló előadását hallgathatják meg az érdeklődők, emellett dumaszínházi fellépők is érkeznek Gyulára.

A művelődési házban havi szinten közel 40 klub, egyesület, alapítvány közösség működik.

Új csoportként indult el a darts klub, ami minden kedden és csütörtökön megtalálható az épület második emeletén, három táblával. Az eseményekkel kapcsolatban további információk a gyulakult.hu oldalon találhatók.

Nézze meg ezt is:

A költészetet ünnepelték a Pánczélban

  Hatodik éve rendeznek költészet napi programot a Pánczél Imre intézményben. A napokban az itt …