2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 19.

Témák:

– A szerdán, Orbán Viktor által bejelentett munkahelyvédelmi intézkedések a turisztikai szolgáltatók terheit is megkönnyítik. Az ágazat drámai helyzettel néz szembe a koronavírus-járvány miatt, ez Gyulán sincs másképp. A vendéglátók szintén óriási károkkal számolnak, több helyen elbocsátásokra lehet számítani.

– Szigorításokat vezetett be a Békés Megyei Központi Kórház a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. A gyulai polgármester csütörtökön jelentette be, hogy ingyenes lesz a parkolás a városban az egészségügyi és a szociális területen dolgozóknak.

– A koronavírusnak több típusa van, ezek egy része az állatokat is megbetegíti. Az a vírus, ami jelen pillanatban az embereket fertőzheti meg, az állatokra jelen tudásunk szerint nem veszélyes.

– 28 csapat, összesen 84 tanuló a közelmúltban mérte össze tudását a Palotáról palotára című vetélkedőn, Aradon. A rendezvényre a helyszínt biztosító intézmény diákjai mellett Gyuláról is érkezett egy csapat, akik végül ötödik helyet értek el a három részből álló szecessziós tanulmányi versenyen.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …