2021. május 9., vasárnap
FONTOS

Március 22-én bezár az Erkel szálló

A foglalások drasztikus visszaesése, a még ott pihenő vendégek és a munkavállalók egészségének megóvása érdekében a Hunguest Hotels igazgatósága úgy döntött, hogy március 22-től átmenetileg szüneteltetik a vendégek fogadását a hotellánc által üzemeltetett szállodákban – írta a Magyar Nemzet.

A Hunguest Hotels Zrt. eredetileg 24 szállodát (19 magyarországi és 5 külföldi, saját érdekkörben lévő hotelt) üzemeltet, emellett partnerszerződések alapján további 2 szálloda tartozik a lánchoz. Az intézkedés a két fővárosi szállodán kívül valamennyi üzemeltetett hotelre vonatkozik.

A Hunguest Hotels igazgatósága nem döntött elbocsátásokról, folyamatosan figyelemmel kíséri a vonatkozó kormánydöntéséket és tájékoztatja munkavállalóit az őket érintő lépésekről.

A Hunguest Hotels igazgatóságának döntésével egyidőben tulajdonosi döntés született arról, hogy az üzemeltetés szüneteltetése miatt valamennyi hotel esetében előre hozzák az éves karbantartásokat, a szállodalánc tagjainál tervezett felújítást pedig szintén korábbi időpontokra ütemezik át. A várakozások szerint a fejlesztések megvalósításával egyidőben újraindul a magyarországi turizmus is, így addigra már egy megújult, superior négycsillagos Hunguest Hotels szállodalánc várja majd régi és új vendégeit.

Nézze meg ezt is:

Kedvenc könyvem: Hol is kezdjem

A gyulai Balássy Fanni első kötetét Dézsi János ajánlja.