2021. október 26., kedd
FONTOS

A tavaszi, karbantartási munkákat végzik a Gyulai Várfürdőben

Az elmúlt hét szerdájától, vagyis március 18-ától nem tartózkodhatnak vendégek a Gyulai Várfürdőben. Az intézmény attól a naptól kezdve ideiglenesen felfüggesztette a működését, valamint a vendégek fogadását. Az intézkedés oka a koronavírus-járvány volt, így ezzel csökkentették a találkozások számát. Ezzel mind a fürdő vendégeit, mind a dolgozókat védik.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója kiemelte, az optimista forgatókönyv szerint június elején, legkésőbb közepén újranyit a létesítmény. Erre azért van szükség, hiszen többek között ez teszi lehetővé a városban található szálláshelyek működését is.

A nyitásig hátralévő időszakban pedig folynak a munkák a fürdő területén.

Idén komolyabb változások várhatóak a Gyulai Várfürdő területén. Többek között megújul a dögönyözős medence árnyékolós szerkezete, emellett több zöldfelület kialakítása várható még 2020-ban. Kun Miklós elmondta, bizakodó abban, hogy a Gyulai Várfürdőben tervezett munkák megvalósulnak az újranyitásig.

Nézze meg ezt is:

Két helyszínen emlékeztek 1956 hőseire

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …