2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 25.

Témák:

– Az optimista forgatókönyv szerint június elején, legkésőbb közepén újranyit a létesítmény – fogalmazott Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója. A kényszerszünet alatt folynak a szokásos tavaszi munkák, tisztítják a medencéket, fugáznak, idővel pedig – az újranyitásig – az összes dolgozót bevonják többek között a kertészkedésbe.

– Több mint 778 millió forint értékben újabb négy Békés megyei projektről hozott támogató döntést a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Irányító Hatósága – közölte Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

– A kirekesztés mögött legnagyobb részben az információhiány áll. Misák Darinka gyógypedagógus többek között ezt a témát is érinti könyvében, melyet a 3Témában mutatott be. Munkájának alapjait az Esély Café című program adta, mely értelmileg akadályozott személyeknek biztosít lehetőséget a munka világában.

– Kölcsönzés nincs, de az online szolgáltatások továbbra is elérhetők a gyulai könyvtárban. A bibliotéka munkatársai most azokat a háttérmunkákat végzik el, melyekre egyébként nem lenne idejük.

– Online tárlatvezetés mutatja be a gyulai kiállítóhelyeket. Az otthon maradóknak a múzeumok és a művelődési központ is kínál olyan programokat, melyekhez fel sem kell állni a fotelból.

– Több mint egymillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy közúti baleset helyszínén. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …