2024. április 26., péntek
FONTOS

50. alkalommal versenyeznek Gyulán a szenior úszók

Hagyományosan egy kis haranggal adja meg a jelet a kezdésre Regele Piroska a gyulai szenior úszóversenyen, nem volt ez másképp pénteken, 13 órakor sem.

A megnyitón Kónya István gyulai alpolgármester arról beszélt, hogy végre újra nyitva lehet a fürdő, így ennek a nagy hagyományú versenynek is otthont adhat. Kun Miklós igazgató arra hívta fel a figyelmet, hogy folyamatosan zajlanak a korszerűsítések, így jövőre még szebb környezetben rendezhetik majd meg a Regele Károly emlékversenyt.

A versenyzőknek mindenesetre nem volt könnyű dolguk, hiszen az elmúlt hónapokban igencsak korlátozottak voltak a felkészülési lehetőségeik. A Budapestről érkezett Ambrus Gábor például futással és kondizással váltotta ki az úszást.
A szervezők sem voltak könnyű helyzetben, nagyjából másfél-két hete dőlt el végleg az, hogy lesz verseny, hiszen időközben megszűnt a veszélyhelyzet, és az uszoda felújítása is véget ért. A jubileum alkalmából egy könyvet is megjelentettek, melyben többek között a résztvevők visszaemlékezései olvashatók.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …