2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 07. 15.

Témák:

– Katonai középiskola lehet a Gyula-Remetei, egykori nevelőotthon épületéből. Szerdán a város vezetése Németh Szilárd honvédelmi miniszter helyettessel tárgyalt az ingatlan jövőbeli hasznosításáról.

– Megkezdődött a Dobozi úti kerékpárút első szakaszának kivitelezése. A szerda délutáni, helyszíni sajtótájékoztatón elhangzott, a kivitelező egy különleges technológiával látott neki az alapok elkészítéséhez.

– Felkészülten várja az előttünk álló időszakot a gyulai kistérségi szociális intézmény. Azt egyelőre nem tudni, hogy a koronavírus milyen új kihívások elé állítja a szociális szférában dolgozókat, ugyanakkor a veszélyhelyzet körülményei alatt jelentős tapasztalatot szereztek, ez pedig majd megkönnyítheti a munkát, amennyiben újra megnő a betegek száma az országban.

– A történelmi témájú színdarabok, illetve a kortárs magyar irodalom iránt érdeklődőknek kedvez a Gyulai Várszínház e heti programsorozata. Csütörtökön a Trianoni döntés következtében tönkretett életeket mutatja be a Fehér szarvas című előadás. Pénteken pedig Orbán János Dénes által felfedezett fiatal művészekkel ismerkedhet meg a közönség.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …