2023. március 25., szombat
FONTOS

Jelen állás szerint megtartják ősszel a diáksport rendezvényeket

Minden olyan olyan gyermektábort sikeresen meg tudott rendezni augusztusban a Gyulasport, melyek a nyár első felében elmaradtak.

Ez érintette labdarúgókat, kézilabdázókat és kosarasokat is. A táborok célja az volt, hogy a gyermekek hosszú idő után újra közösségben, együtt sportoljanak. Jelen állás szerint ennek az iskolaidőben sem lesz akadálya, a Diáksport Szövetség a tervek szerint minden eseményt megtart az előttünk álló időszakban. A rendezvények természetesen, mint ahogy manapság minden esemény, csak szigorú járványügyi szabályok betartásával bonyolíthatók le.

A Diáksport Szövetség eseményei tehát meg lesznek tartva, a tanulók versenyeztetéséről azonban az iskolaigazgatók is döntenek, a hírek szerint többen nem tartják jó ötletnek a programok megtartását. Ebből kifolyólag idén mindenképp más keretek között rendezik meg a versenyeket, mivel már most lehet tudni azon csapatok listáját, melyek nem indulnak a megmérettetéseken.

A létszám idén ugyan kevesebb lesz a diáksport eseményeken, a tavaszi fordulókkal ellentétben azonban most legalább meg lesznek tartva. A szervezők abban bíznak, hogy 2021 tavaszára már újra a régi kerékvágásban lebonyolíthatóak lesznek a versenyek.

Nézze meg ezt is:

Salátanapot rendeztek az Erkel gimnáziumban

  25. alkalommal rendezték meg a salátanapot az Erkel gimnázium fenntarthatósági témahetén. Az idei esemény …