2024. február 23., péntek
FONTOS

Ittas járművezetés és lopások miatt intézkedtek a rendőrök

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 3-án 0 óra 30 perc körül a 44-es számú főúton,

Kondoros külterületén. Egy személygépkocsi-vezetőnél lett pozitív az igazoltatásakor végzett légalkoholmérés eredménye. A kardosi férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol további két mérés erősítette meg az ittasság gyanúját. A férfi nem először vezetett úgy, hogy előtte alkoholt ivott, három hónappal ezelőtt emiatt már elvették a jogosítványát. Most újra büntetőeljárás és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult ellene.

Szeszes italt lopott egy férfi 2020. október 3-án délelőtt Orosházán, egy üzletből.

A bolt dolgozói tetten érték és értesítették a rendőrséget. A 63 éves orosházi férfi korábban kétszer is lopott ugyanonnan, mindkét alkalommal egy-egy üveg pálinkát vitt el anélkül, hogy kifizette volna. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 3-án este előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint tisztítószereket és szerszámokat lopott egy kevermesi házból. A rendőrkapitányság az 51 éves kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott dolgok egy részét a rendőrök megtalálták nála, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Nézze meg ezt is:

Lopás Gyulán, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény Vésztőn és Szeghalmon

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 16-án lopás miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen, mert …