2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 10. 20.

Témák:

– Már több éve zajlanak a gyulai vasútállomás és a környék korszerűsítésének előkészítő munkálatai. A tervekről Görgényi Ernő polgármester a napokban Budapesten tárgyalt. Hétfőn a Parlamentben arról is egyeztettek, hogy mikor kezdődhet el a beruházás, valamint arról is, hogy milyen stílusban újítja fel a MÁV az állomás épületét.

– Újabb 16 ember fertőződött meg koronavírussal Békés megyében.

– A tartósan 7 fok alatti hőmérséklet esetén érdemes lecserélni autónk nyári abroncsait télire. A téli gumik azért biztosítanak az esős, havas körülmények között is egyenletes haladást, mert megfelelően elvezetik a csapadékot és biztonságosabb az úttartásuk is.

– A körte, alma, birsalma szüretelésekor is kulcsfontosságú a helyes időzítés. Szűcs Gergely kertész elárulta, hogyan lehet egyszerűen megállapítani, hogy az októberben, november elején érő gyümölcsök fogyaszthatóak-e már.

– A pusztaottlakai, halálos ütközés mellett hétfőn két, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …