2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 12. 11.

Témák:

– Újabb 17,6 kilométeres szakasz készült el Kondoros és Békéscsaba között az M44 gyorsforgalmi útból, így térségünk még közelebb került a fővároshoz. A menetidő a tavaly átadott 62 kilométerrel együtt akár 25 perccel is csökkenhet.

– 24 millió forintból újult meg a Gyulai Tourinform Iroda. Többek között fejlesztik a meglévő vezetékes hálózatot, és új hálózatot alakítanak ki a munkaállomások, információs pontok részére, valamint pihenősarkot, gyermek játszósarkot, csomagmegőrzőt, valamint telefontöltő pontot hoznak létre.

– Mézet ajánlott fel a megyei méhész egyesület a Magyar Vöröskeresztnek csütörtökön annak érdekében, hogy ösztönözzék a véradókat. A méhészek a tervek szerint a jövő hét végén közel 300 egészségügyi dolgozót hasonló módon elismernek.

– Pénteken újabb 304 koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében.

– Háttérmunkák zajlanak ezekben a napokban a gyulai könyvtárban. A bibliotéka sikerrel pályázott a Minősített könyvtár címre, ez a szakmai elismerés mellett anyagival is járt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …