2021. január 23., szombat
FONTOS

4 millió forintot hagyott el egy férfi, de visszakapja

Igen kellemetlen balszerencse érte, de egyben szerencsésnek is tarthatja magát az a férfi, aki a közelmúltban négy millió forint készpénzt hagyott el Békéscsabán.

Az érintett január 7-én ingatlant szeretett volna vásárolni, ezért volt nála sok pénz. A történtek akkor derültek ki, amikor a vásárló átadta a pénzt az eladónak, de a számolást követően hiányzott a kialkudott összeg. A férfi ezután gondolkodni kezdett majd néhány nap múlva ment el a rendőrségre érdeklődni az ügy érdekében. Szerencsés módon egy békéscsabai megtaláló leadta az összeget a rendőrkapitányságon.

A rendőrök közben biztonságba helyezték a négy millió forintot, leadták az önkormányzatnál, ahol a talált tárgyakat őrzik. Az elhagyott pénz így visszakerül jogos tulajdonosához.

A rendőrség arra kér mindenkit, hogy ha hasonló esetben bárki nagyobb összeget vesz magához, akkor jól zárható táskában vigyék a pénzt, valamint csak addig tartsák maguknál, ameddig feltétlen szükséges.

Nézze meg ezt is:

Exkluzív bálterem várja a vendégeket az Almásy-kastély Stefánia-szárnyában

Ezek a felvételek még tavaly augusztusban készültek az Almásy-kastély Stefánia szárnyában zajló munkálatokról, 2021 januárjában …