2021. október 23., szombat
FONTOS

Kék hírek: baleset Gyulán

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Eleken kábítószer birtoklása, Békéscsabán pedig lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyula külterületén 2021. február 5 -én 9 óra körül összeütközött három személygépkocsi. A mentők az egyik jármű vezetőjét súlyos, míg a másik két autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 5-én előállítottak egy eleki férfit, aki a gyanú szerint korábban kábítószert fogyasztott, amelyet a nála végzett gyorsteszt is megerősített. Ezért a nyomozók kábítószer birtoklása gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott.

Békéscsabán 2021. február 5-én a rendőrök elfogtak egy vésztői férfit. A gyanú szerint az 58 éves férfi 2021. január 25-én az egyik békéscsabai lottózóból ellopott egy pénztárcát, amelyet a tulajdonosa egy asztalon felejtett. A tárcában iratok, bankkártya és több tízezer forint volt. A nyomozók a férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Bűnügyekkel foglalkozó rendőrök versenyeztek Szanazugban

  Bűnügyi technikusoknak és a helyszíni szemléket irányító nyomozóknak rendezett megyei versenyt a Békés Megyei …