2021. szeptember 25., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 03. 23.

émák:

– Nagy erőkkel zajlik a koronavírus ellni vakcinák beadása Békés megyében. Hétfőn több, mint 11 ezer embernek elegendő kínai oltóanyag érkezett Békéscsabára, kedden pedig részben második körös oltásokat szolgáló Astra Zeneca ampullákat szállítottak le.
– Öt nap alatt közel ezer ember fertőződött meg koronavírussal Békés megyében. Kedden kicsit csökkent a növekedés üteme, de még mindig nagyon magas a napi új esetek száma.

– Fakivágási munkálatok miatt útlezárásokra kell számítani szerda reggel hat órától, a Petőfi térnél. A polgármesteri hivatal közelében három idős, rossz állapotú japánakác kivágása a szakemberek szerint elkerülhetetlenné vált.

– Többek között egy különleges fotóponttal is készült az Almásy-kastély a megnyitásának ötödik évfordulója alkalmából. A kastélykertben található kompozíció figurái több, önmagukban értelmezhetetlen darabból állnak, egy konkrét szögből állnak össze egy képpé az elemek.

– Két kerékpárt lopott el Békéscsabán két orosházi fiatalember. A rendőrség büntetőeljárást indított ellenük.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 21.

Témák: – Idén is megrendezték a “Biztonság hete” elnevezésű országos programsorozat megyei rendezvényét Békéscsabán. A …