2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyulaiak kapnak lehetőséget a Stream szerda online programsorozatban

Két gyulai fiatal, Peres Vivi és Bíró Mesi koncertje volt eddig a legnépszerűbb műsor a gyulai Művelődési Központ által elindított Stream szerdán.

Az online eseménysorozatot 2020 novemberében indították el, pótolva ezzel az elmaradt eseményeket, programokat.

A cél mindemellett az volt, hogy a helyi művészek, közösségek, akik folyamatosan közönség előtt szerepelnek, ebben az időszakban is lehetőséget kapjanak. Az élő műsoroknak egy állandó időpontot választottak, a napokban pedig már több visszatérő nézőnél is ismert a szerda este hat órai kezdés.

A Stream szerda műsorai közül szintén kimagasló nézettség mutatkozott Szabó Viktória és Szabó Hunor élő műsora alatt, a tapasztalatok alapján az online zenei koncertek voltak a legnépszerűbbek. Emellett azonban több más tematikájú műsor is várta a számítógépek monitorai előtt ülő vendégeket, a műsorban szerepeltek már gyulai színjátszókör tagjai, beszélgetést lehetett meghallgatni egy szakpszichológussal, de többek között egy gyulai fotográfus tapasztalatait is meghallgathatták az érdeklődők.

A Stream szerda a művelődési központ munkatársai számára is új kihívást jelentett, hiszen ki kellett alakítsanak egy stúdiót, ahol több kamerával is közvetítik az előadásokat, a zenei koncertek pedig a minőségi hangtechnikát is megkövetelik.

Nézze meg ezt is:

Látványos menettel ünnepelték a munkát Máriafalván

Mazsorettek indították a menetet április harmincadikán, tíz órakor, a máriafalvi elő május elsején, a Wenckheim …