2024. április 26., péntek
FONTOS

Készül az újranyitásra a turisztikai ágazat Gyulán

Javában készülnek az újranyitásra a gyulai turisztikai szektor szereplői.

Ez derült ki abból a felmérésből, melynek részeként a Gyulai Turisztikai Kft először tulajdonosi körében, majd tágabb körben is felmérte a szolgáltatók helyzetét. A cég vezetője, Komoróczki Aliz elmondta, megkérdezték a szállásadókat, vendéglátóhelyeket és a turisztikában érintett, más szereplőket, hogyan vélekednek saját helyzetükről, és azújraindulásról. A szállodák jelzései szerint az elmúlt egy hétben nagy lendülettel indultak be a foglalások. Kommunikációjuk középpontjában az áll, hogy „külföld helyett, biztonságos belföld.”

A gyulai apartmanokban, panziókban is nagy utazási kedvet tapasztaltak. Ebben a szektorban az elmúlt időszakban jelentős fejlesztések valósultak meg.

A Tourinform Iroda garantált programkínálatának kialakításába tavaly bevonták a szállásadó partnereket. A biztonság továbbra is kulcsfogalom, ehhez társul idén a bizalom kiépítése. Ezeket a szempontokat szem előtt tartva, továbbra is fókuszban maradnak a város aktív és ökoturisztikai kincsei. Amint lehetőség nyílik rá, indítják a nagy népszerűségnek örvendő: Evezés az Ó-fehér Körösön és a kerékpáros városnéző programokat.

 

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …