2024. április 26., péntek
FONTOS

Közgyűlésre készül a Gyulai Dolgozók Horgász Egyesülete

A Gyulai Dolgozók Horgász Egyesülete közel 400 tagot számlál jelenleg, a 2021-es év közepéhez érve.

Az egyesület feladatai közé tartozik több Körös-menti területet fenntartása, karbantartása, valamint a képeken is látható, Sándorhegyen található Téglagyári 6. számú tavat is karbantartja.

A  vezetőség tagjai most egy fontos dátumra hívják fel a figyelmet a horgászok és az érintett közösség számára, ugyanis június 27-én, délelőtt rendezik meg közgyűlésüket. Az egyesület életében azért is tölt be lényeges szerepet ez az esemény, mivel egy tragikus esemény következtében, június végén az új elnök személyéről is döntés születik.

Az egyesület azzal a céllal kezdte el az idei évet, hogy minél több gyermek körében népszerűsítsék a horgászatot. Ennek érdekében a családok kényelmét is igyekeznek növelni, pályázati forrásból szeretnének szalonnasütőket és fedett pihenőhelyeket kialakítani.

A helyszínen már több éve rendeznek családi rendezvényeket, melyek alkalmával szintén a gyermekhorgászatot szeretnék előtérbe helyezni és külön díjazni. A 2021-es programra még ezt követően lehet majd jelentkezni, melyet a nyári időszakban tartanak meg

Nézze meg ezt is:

A költészetet ünnepelték a Pánczélban

  Hatodik éve rendeznek költészet napi programot a Pánczél Imre intézményben. A napokban az itt …