2021. szeptember 28., kedd
FONTOS

Figyelmeztető táblát tettek ki a Kígyósi úton

Kedd reggel készítette a rendőrség ezt a felvételt, ekkor állítottak fel egy új táblát a Kígyósi úton, az elkerülő előtt. Az elmúlt időszakban olyan sok baleset történt itt, hogy mostmár figyelmeztető táblával hívják fel az autósok figyelmét arra, hogy a kereszteződésben meg kell állni.

Ezen a helyen 2019 júniusától kezdődően, tehát két év alatt nyolc baleset történt. Az ütközések közül öt járt személyi sérüléssel. Az öt balesetben kilencen sérültek meg, egy sérült meghalt, hárman súlyos állapotba kerültek.

Békés megyében 2016 óta táblával jelöli meg a rendőrség azokat a helyeket, ahol több közlekedési baleset történt. Ezzel igyekeznek felhívni a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára és arra, hogy járművezetés közben az útra, a közlekedési jelzésekre és a forgalomra kell figyelni. A statisztikák azt mutatják, hogy az emberek észlelik ezeket a táblákat, és kihelyezésük után kevesebb baleset történik az adott szakaszon.

 

 

Nézze meg ezt is:

Több milliós kárt okoztak, elfogták őket

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket és a gépek vezetőfülkéiből érintőképernyős monitorokat lopott a gyanú szerint három …