2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 24.

Témák:

– Több fontos döntés született a csütörtöki testületi ülésen. A Gyulai Rendőrkapitányság és a határrendészeti kirendeltség beszámolója mellett megválasztották a Gyulakonyha új ügyvezetőjét, valamint rendelettervezetet módosított a grémium a közterület használattal kapcsolatban.

– Jelentős változások várhatók 5 és félmillió beoltott után. Csütörtökön egy új Békés megyei koronavírus fertőzöttről érkezett jelentés.

– Ezekben a napokban is zajlanak a fejlesztések a gyulai horgásztavaknál. A Munkácsy-tónál vízforgató berendezéseket telepítenek, és az Erkel tónál is jelentős változások történtek.

– 90. születésnapja alkalmából köszöntötte a városvezetés Gazsó Ferencnét. Az ünnepeltet a Szép Alkony Idősek Otthonában lepte meg családja, aki szerint a hosszú élet titka a kiegyensúlyozott, nyugodt élet.

– Ungváriné Spiegel Julianna képeiből készült kiállítás a gyulai Postagalériában. Kubista, futurista, és expresszív irányzatok jegyei mutatkoznak meg alkotásaiban.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …