2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 07. 16.

Témák:

– Az egész Alföldön nincs olyan kastély, melyben bálterem található – hangzott el a gyulai Almásy kastély cselédszárnyának, a Stefánia szárnynak a pénteki, sajtónyilvános bejárásán. A korszerűsítés révén egy olyan multifunkcionális rendezvényterem jött létre, mely elegáns bálok, lakodalmak, konferenciák helyéül szolgál a jövőben. A hétköznapokon 15 és 17 óra között a gyulai lakcímkártyával rendelkezők ingyenes megtekinthetik a megújult szárnyat.

– Augusztus elsejétől a kormány lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét. Pénteken egy új fertőzöttet vettek nyilvántartásba Békés megyében.

– Az őszi vetések jól sikerültek, de a júniusi szárazság meggyötörte a gabonát a Körös-Maros Biofarm területén. A cégnél jelentős aszálykárral számolnak.

– Békés-Bihar Településfejlesztési Kft. néven folytatja Gyula, Sarkad és Vésztő önkormányzata a települések fejlesztéséért végezett közös munkát.

– Modern és plein air címmel nyílt kiállítás a Köröspart Galéria gyűjteményéből csütörtök délután, a Kohán Képtárban. A tárlat október 3-ig látogatható.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …