2024. május 8., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 02.

Témák:

– Tovább erősödik a Békés Megyei Kormányhivatal társadalomszervező tevékenysége. Szerdán a 19. partnerrel kötötték meg az együttműködési megállapodást.

– Tudásbővítő, ismeretátadó és motivációs értékalbum fiataloknak címmel jelent meg a Gyulai Értéktár kiadványa. Az elkészítési folyamatot hosszú kutatómunka előzte meg, a cél az volt, hogy a diákok számára könnyen érthető nyelven hozzák közelebb a gyulai értékeket.

– Szeptember elejére tehető a kiadó ingatlanok piacának csúcsszezonja. A lakóingatlanok bérbeadása áfa mentes, azonban a lakástulajdonosoknak negyedévente adóelőleget kell fizetniük – figyelmeztetett a NAV.

– Negyedik osztályos gyermekeknek tanítanak közlekedési ismereteket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A Zebra Zsaru program egyik célja, hogy a fiatalok hazavigyék az ismereteket, és otthon a családdal is megbeszéljék a tanult szabályokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 02.

Témák: – Együttműködési megállapodást kötött Gyula a Nemzeti Tudósképző Akadémiával és a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal. …