2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 04.

Témák:

– A gyulai PowerBeat ütőegyüttes, a megyei mentőalapítvány és a békéscsabai Balkán Táncegyüttes érdemelte ki a Prima-díjakat. Az elismeréseket a VOSZ Békés Megyei Szervezete idén a gyulai Vigadóban tartotta. Az eseményen Kiváló vállalkozó díjakat is kiosztottak.

– A lengyel csapat győzelmével zárult a háromnapos Sárgarigók vonulása. A nemzetközi járőrversenyen többek között tereptani ismeretekből, harctéri elsősegélynyújtásból, fegyverismeretből, akadálypálya és lövészeti feladatokból adtak számot felkészültségükről a résztvevők.

– Az orvosi ügyeleti rendszer fejlesztéséről számoltak be Gyulaváriban. A Szép Alkony Idősek Otthonában egy defibrillátort helyezték el, hogy biztonságot nyújtson a városrész lakóinak.

– A szárazság miatt bizonyos fafajoknál korábban kezdődött az őszi lombhullás. A Gyulai Közüzemi Kft munkatársai már javában gereblyézik az avart a város közterületein.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …