2022. május 22., vasárnap
FONTOS

Négy baleset, nyolc sérült

Okányban, Békéscsabán, illetve Mezőberény és Gyula külterületén helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében 2022. április 29-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Okányban, a Vésztői utca és a Demeteresi utca kereszteződésében 13 óra 30 perc körül egy kanyarodó kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsinak. Az autó árokba hajtott, a kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, súlyosan megsérült.

Békéscsabán, a Berzsenyi utca és a Szőlő utca kereszteződésében 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek, az egyik kocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Mezőberény külterületén, 16 óra 10 perckor árokba hajtott és felborult egy Békés felé tartó személygépkocsi. A jármű vezetője és a vele utazó 6 éves gyermek megsérült, állapotuk nem súlyos.

A Gyula és Elek közötti úton 16 óra 30 perc körül egy előző, majd a szembe forgalom miatt saját sávjába visszatérő személygépkocsi megcsúszott és keresztbefordult az úttesten. A szemből érkező autó vezetője nem tudta elkerülni az ütközést, nekiment az elé került gépkocsinak.

A balesetben az előző autós súlyosan megsérült, a másik kocsiban három utas, köztük két gyermek könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Bírósági elfogatóparancs alapján történt intézkedés Gyulán

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 19-én elfogtak egy lőkösházi férfit, aki ellen a Gyulai …