2024. április 16., kedd
FONTOS

Elismeréseket adtak át a Gyulai Szakképzési Centrumban

Idén újra elismerték az országos versenyeken jó eredményeket elérő diákokat, és felkészítő tanáraikat a Gyulai Szakképzési Centrumban.

Elismerésben részesült többek között a Székely Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója, Lengyel Ferenc a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen asztalos szakmában országos döntőjébe került, és a Szakma Sztár Versenyen 2. helyezést ért el.

A Gyulai Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola diákjai második helyezést értek el az Integrált Jogvédelmi Szolgálat által meghirdetett Ápoljuk a betegjogokat elnevezésű betegjog tudatosító országos versenyen.

A csapat két felkészítő pedagógusa Daróczi Linda, és Hudákné Dinya Edit voltak. Hudákné Dinya Edit elárulta, nem volt számukra ismeretlen ez a megmérettetés, idén harmadik alkalommal vettek részt a versenyen.

Kovács Zsuzsanna az intézmény főigazgatója elmondta az eseményt 2016-ban hozták létre, az elmúlt két évben a járvány miatt nem tudták megrendezni.

Az ünnepségen elhangzott, minden diák jó valamiben, a pedagógus feladata, hogy észrevegye azt, és építsen rá. Kovács Zsuzsanna külön megköszönte a pedagógusoknak, hogy észrevették a diákokban rejlő képességeket, lehetőségeket, és felkészítették őket a megmérettetésre.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kispiac, már tervezik a folytatást

  Szombat délelőtt már a felújított törökzugi kispiacon jelenthette be Vigné Fábián Diána és Kónya …