2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 07. 08.

Témák:

– A Békés megyei gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekek és nevelőszüleik számára rendeztek családi napot a CsabaParkban. Az esemény célja, hogy az érintettek egy napra kiszakadjanak a mindennapok feladataiból és jól érezzék magukat egymás társaságában.

– Gyula a hatodik legnépszerűbb úti célpont Magyarországon a szallas.hu felmérése szerint, ugyanakkor az egyik legnagyobb drágulást is itt mérték, már ami a szálláshelyek árát illeti.

– Az elmúlt hétvégén rendezték meg a VIII. Sárvári Nemzetközi Fúvószenekari Versenyt. Az eseményen a békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar felső „C” kategóriában az első helyezés mellett, a kötelező mű legjobb előadásáért járó különdíjat is elhozta.

– Shakespeare – kicsit másképp alcímmel rendezik meg a 17. Shakespeare Fesztivált július 11-e és 14-e között Gyulán. A rendezvényen a nézők a korábbi években már bemutatott Rosencrantz és Guildenstern halott, valamint a Hamlear című előadást is viszont láthatják.

– Saját használatra termesztett a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendert egy férfi Gyulán. A növényeket megszárította, megőrölte, befőttesüvegekben tárolta, és cigarettába sodorva fogyasztotta. A rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …