2024. április 26., péntek
FONTOS

A koraszülöttek ellátását segíthetik a vásárlók

A közösségi szerepvállalást igyekszik erősíteni az az áruházlánc, mely a vásárlók bevonásával indított útjára egy, a civil szférát erősítő kezdeményezést. A szerda délutáni sajtótájékoztatón Máté Szabolcs, a gyulai áruház vezetője kiemelte, az „Ön választ, mi segítünk” program elsődleges célja a helyi közösségek támogatása.

Az országot összesen hatvan körzetre osztották, ezek mindegyikében három olyan jelöltre lehet szavazni, amelyek az érintett üzletek szűkebb környezetében működnek. Alt Norbert alpolgármester, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány alapítója elmondta, fontosnak tartották, hogy részt vegyenek a projektben, mely sokat segíthet az alapítvány céljainak megvalósításában.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a kezdeményezésben részt vevő egyetlen gyulai szervezet elnöke elmondta, a támogatást, legyen az bármekkora összeg, a Bodoky majorban tervezett KoraPark fejlesztésére fordítják.
A szavazás a napokban kezdődött, és egészen augusztus 7-éig tart. Minden vevő vásárlási összegtől függetlenül zsetont kap, amellyel a szavazóurnánál választhat a három jelölt  közül. Az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forintot kap.

 

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …