2024. április 26., péntek
FONTOS

Nehéz időszakra készülnek a Gyulasportnál

Az elmúlt években folyamatosan zajlottak a fejlesztések a Gyulasport létesítményeiben.

A sporttelepen a járdák és az öltözőfolyosó felújítása fejeződött be, és jelenleg is zajlik a sportcsarnok tetejének megújítása. Tervek a jövőre nézve is vannak, de ahogy Kertes István fogalmazott, a nehéz gazdasági helyzet miatt nem biztos, hogy ezeket meg is tudják valósítani.

Az energiaárak növekedése a Gyulasport Kft-t sem hozza könnyű helyzetbe. Kertes István elmondta, már javában zajlanak az ezzel kapcsolatos számítások, de egyelőre még igazából semmi biztosat nem tud mondani. A cég ügyvezetője emlékeztetett, az elmúlt években energetikai beruházásokat hajtottak végre, ezek a következő években sokat jelenthetnek majd. A napelemes rendszer, illetve a hűtő-fűtő klíma segíthet abban, hogy a sportcsarnokban elfogadható hőmérséklet legyen. A gáz fűtést ugyanakkor egyelőre biztosan nem tudják kiváltani.

A fő célkitűzést a továbbiakban a létesítmények üzemeletetése jelenti majd, e tekintetben elképzelhető, hogy kompromisszumokat kell kötni, ugyanakkor a Gyulasport pénzügyi stablititásának megőrzése és az alaptevékenység ellátása továbbra is prioritást élvez.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …