2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 10. 19.

Témák:

– Várhatóan teljesen megváltozik a sportcsarnok és a művészeti iskola melletti tér arculata. Hamarosan elkészül az új körforgalom, a jövőben pedig egy két emeletes épületet húzhatnak fel a most még üresen álló sarkon.

– Egy országos roadshow első állomása volt az a toborzó és bowling verseny bemutató, melyet a Magyar Speciális Olimpia Szövetség rendezett Gyulán. Az eseményen elhangzott, a fogyatékossággal élő sportolókat azért is fontos támogatni, hiszen példát mutathatnak számunkra. A 2023-as Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon egyedüli gyulaiként Herczeg János, a Harruckern Sportegyesület játékosa is részt vesz.

– Az ismert pszichológus, Kádár Annamária tartott előadást szerda délelőtt a gyulai óvodák munkatársainak. A program egyik legfontosabb témája az volt, hogyan lehet javítani a gyermekek szociális képességein.

– Egy nap kilenc kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható embert vettek őrizetbe a békéscsabai rendőrök. Van közöttük apa a fiával, anya a lányával, és élettársak is. A bíróság letartóztatta őket, a készletükből pedig bűnjel lett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …