2024. április 26., péntek
FONTOS

Konfliktusmegoldások humorral a munka világában

Mi történik, ha a munka kihat a családi és a párkapcsolati életünkre?

Többek között erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik ellátogattak kedd este a Gyulai Várszínház kamaratermébe. A Munkatársas – avagy konfliktusmegoldások humorral a munka világában című előadás az improvizáción alapul. A játékmesterek a Gyulán már látott Válótársas című műsorhoz hasonlóan, ez alkalommal is a való életben is párt alkotó Gönczi Dorka mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakértő.

Az előadás során több olyan szituációt mutatnak be a színészek, amelyek ismerősek lehetnek a hétköznapokban a nézőknek. Ráismerhetnek saját, vagy kollégájuk olykor kellemetlen hibáira.

Az emberi játszmák, vagy az egymáshoz való alá- vagy fölérendelt viszonyok minden munkahelyen vagy közösségben jelen vannak. Néha ezeket a helyzeteket jó lenne kezelni, vagy megérteni, hogy a másik ember miért játszmázik velük. Erre is megoldást nyújt az előadás.

A három színész az előadás közben folyamatosan változtatja a karakter jellemét. Volt, hogy agresszívnek, hol félénknek, vagy bátornak kellett lenniük.

A Gyulai Várszínház következő előadása november 7-én a Házhoz megy a Zenede című zenetörténeti előadás lesz.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …